Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Bakony Szafari

Szolgáltatás

Kedves Érdeklődő!

Gyönyörű erdők, rétek, patakok, sziklák. Megannyi régi történet, vadregényes szurdokvölgyek, tiszta levegő, csend és békesség. Mindezeket egy élményekben gazdag terepjárós szafari túrán, vagy gyalogos kiránduláson, érdekes beszélgetéseken keresztül mutatja be Önnek és kedves családjának a Bakony Szafari. A bakonybéli falusi turizmus részeként a Bakony Szafari egy olyan szakmai alapokon nyugvó egyéni vállalkozás, melynek rendeltetése a Bakonybélben pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégek számára szervezett-vezetett szabadidős tevékenységek biztosítása. Fő tevékenységi profiljai a terepjárós élménykirándulások mellett a gyalogos túravezetés, az íjászat, valamint a paleo egészségtúrák vezetése. Legfontosabb célja, hogy a természet megismertetése révén megtanítsa annak tiszteletét, szeretetét, valamint bemutassa a Bakonyt, mint tájegységet, az ember és természet kapcsolatának vonatkozásaiban.

Amennyiben szeretné jobban megismerni a Magas-Bakony természeti értékeit, szépségeit, keressen bizalommal, ígérem nem fog csalódni!

Schmidmajer Ákos
egyéni vállalkozó