Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

B3 TAKARÉK Szövetkezet, Bakonybéli Fiók

Szolgáltatás

A B3 TAKARÉK Szövetkezet – a takarékszövetkezeti integráció legnagyobb tagjaként – 2015 szeptemberében tíz jogelőd takarékszövetkezet összeolvadásával jött létre.  A 2017 novemberében megvalósult Pilis és Dunakanyar csatlakozásával a  működési területe négy megyére terjed ki (Pest, Fejér, Tolna és Veszprém megye), közel 100 fiókkal. A földrajzi elhelyezkedésből ered az elnevezés is: B3 azaz Budapest, Bakony, Balaton.

A takarékszövetkezetekre általánosan jellemző módon, a B3 TAKARÉK is szövetkezeti formában működik, azaz magánemberek tulajdonában áll, többek között így is biztosítva a közvetlen és szoros, személyes kapcsolatot ügyfeleivel és a helyi lakossággal.

Szlogenje („Takarék - Több mint bank”) is jelzi, hogy rendelkezik a bankok teljes termékpalettájával, azonban ügyfélközpontúbb kiszolgálásával, családias légkörével közelebb áll az ügyfelekhez – a szó fizikai értelmében is, hiszen fiókjai számos olyan kisebb településen is megtalálhatók, ahol más pénzintézet nem.

Az a tény, hogy a B3 TAKARÉK tagja a takarékszövetkezeti integrációnak, világosan jelzi, hogy a B3 TAKARÉK megfelelt az elmúlt években végrehajtott vizsgálat során minden olyan szakmai és piaci szempontnak, amely előfeltétele a korszerű, technikailag fejlett működésnek. Az integráció tagjának lenni azt is jelenti továbbá, hogy az ügyfelek egyszerre részesülnek a nagy vállalatok nyújtotta technikai, költséghatékonysági és biztonsági előnyökből amellett, hogy a helyi, jól ismert munkatársak személyre szabottan szolgálják ki pénzügyi igényeiket.

Termékeik célcsoportját képezi a lakossági és az üzleti ügyfélkör egyaránt, melynek egyik legkiemeltebben kezelt csoportját alkotja az agrárium.

A „vidék bankjaként” a B3 TAKARÉK különös figyelmet fordít a mezőgazdasági vállalkozásokra, mivel fontosnak tartja a szektor kiemelt támogatását. A rendszeresen megrendezésre kerülő agrárfórumokon vezető szakértők számolnak be az agrárium jelenlegi helyzetéről, ismertetik az előrejelzéseket, felkészítik a résztvevőket a lehetséges változásokra.

Számos, kifejezetten e szektor igényeire reagálva létrehozott, pénzügyi termékkel és szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére, többek között a termőföld és támogatások előfinanszírozását lehetővé tevő konstrukciókkal, illetve a napi működéshez szükséges likviditás fenntartását elősegítő Agrár Széchenyi Kártyával és egyéb személyre szabott lehetőségekkel.

A B3 TAKARÉK egyik előnye a piacon, hogy az uniós források egy részét MFB Pontokon keresztül lehet elérni, országosan 440 fiókban. A MFB Pontokat működtető Konzorcium egyik tagjaként a B3 TAKARÉK 0%-os hitellehetőséges is kínál a vállalkozásoknak, kimondottan vállalkozásfejlesztési céllal. Az igénybe vehető uniós források köre februártól tíz további termékkel bővül, így az új csomagban már lesz lehetőség – a kamatmentes hitel mellett – vissza nem térítendő támogatás igénybevételére is.

B3 TAKARÉK Szövetkezet célja, hogy erős és stabil pénzintézetként, a takarékszövetkezeti hagyományokra támaszkodva építse tovább a jövőt, széleskörű szolgáltatásokat nyújtva Ügyfeleinek Budapesttől, a Bakonyon át egészen a Balatonig.