Nincs megjeleníthető tartalom

A webhely használatával Ön elfogadja a sütiket, az oldal feltételeit és adatvédelmi szabályzatát!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Zirci Takarékszövetkezet

Szolgáltatás

MÚLT, JELEN, JÖVŐ.

A "ZIRCVIDÉKE TAKARÉKPÉNZTÁR" 1873-ban alakult meg, később hosszú éveken keresztül részvénytársulatként működött. Jelenleg szövetkezeti pénzintézetként nyújtunk pénzügyi szolgáltatást ügyfeleink részére.
Takarékszövetkezetünk ZIRCI székhellyel számos fiókot működtet Várpalotától a Bakony kapujától indulva Veszprém, Zirc, Pápa és vonzáskörzetükben található számos településen. E széles hálózat nagyon nagy ügyfélkapcsolatot, nagy forgalmat eredményez, amit annak is köszönhet, hogy a ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET szimpatikus pénzintézet az ügyfelek körében. E tényezők azt eredményezték, hogy a bank mérlegfőösszege minden évben a banki átlagot meghaladóan növekedett. 
Betéteseink pénzének védelme 3 pillérre épül:
- a takarékszövetkezet saját vagyonával vállal garanciát a betétekért
- az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) 6 millió Ft-ig vállal garanciát a névre szóló betétekre
- takarékszövetkezetünk tagja az Országos Takarékszövetkezeti Intézményvédelmi Alapnak (OTIVA), ahol a tag takarékszövetkezetek garanciaalapot képeztek a betétek védelmére.

 


Tisztelt Partnerünk!

Mi azt kívánjuk, hogy az Ön pénzintézetünkbe vetett bizalma és dolgozóinknak emberi és üzleti tisztessége egymásra találjon, s mi szolgálhassuk ki Önt a jövőben is további hosszú éveken keresztül.

 

Varga Antal
elnök-ügyvezető