Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Bakonyi Mandala Vendégház

Szálláshely

Üdvözöljük A Mandala Házban

A ház már évtizedek óta szolgálja a pihenni vágyó emberek generációit. 2017-ben a ház gondozása egy fiatalabb generáció kezébe került, melynek következményeként 2018 elején teljes átalakuláson esett át. Ennek a megújulásnak az eredményeként megszületett a Bakonyi Mandala Ház.

Egész évben szeretettel várjuk a négy különálló apartmant magába foglaló vendégházunkban. A négy közül kettő akár össze is nyitható, ha erre igény mutatkozik. Ezért vendégházunk kiválóan alkalmas családok, párok és baráti társaságok itt tartózkodására. Az önellátó lakosztályok mindegyikében jól felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba, műholdas TV és vezeték nélküli internet elérhetőség szolgálja vendégeink kényelmét.

Kihasználva Bakonybél természet adta lehetőségeit, szeretnénk ha vendégeink testi-lelki nyugalommal feltöltődve távoznának, ezért különböző mandalákkal kívánjuk segíteni a boldogság, harmónia és nyugalom érzését.

A faluból kiindulva számos túralehetőség segíti az aktív kikapcsolódást, valamint különböző programok várják a kedves vendégeket az egész év folyamán. A Bencés Monostorban gyógynövénytúrára és helyi termesztésű-készítésű gyógynövény termékek vásárlására is van lehetőség. Kevesen tudják, hogy a településhez köthető a Mauritius sörcsalád, melyből kiemelkedő a belga sörökre jellemző ízvilágú felső erjesztésű barnasör.

Miért Lett Mandala Ház?
Még évekkel ezelőtt karácsonyra kaptam egy öröknaptárat, amiben az év minden napjára egy-egy idézet és mandala található. Azt vettem észre, hogy jártamban-keltemben, ha rápillantottam erre a naptárra, mindig olyan jó érzés töltött el. Feltöltöttek, kikapcsoltak, megnyugtattak. Pontosan ezt szeretném vendégeinknek is kívánni, ha eltöltenek pár napot vendégházunkban, akkor feltöltődve, kikapcsolva, megnyugodva távozzanak Bakonybélből.

Haik Tünde