Nincs megjeleníthető tartalom

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

Bakonybél

Község weboldala

Örökzöld Vendégház

Szálláshely

Itt, a Magas-Bakony erdei között megbúvó település szélén 2002 óta várja a természet szerelmeseit az Örökzöld Vendégház. Az arborétumi jellegű kert szeretettel gondozott fáinak és virágainak ölelésében megbúvó vendégházunk falain belül és kívül luxus helyett nyugalmat és békességet talál, mely a maga üdítő természetességével regenerál, és új energiákkal tölti fel testileg és lelkileg. Pontosan azt kínáljuk, ami hiányzik eme rohanó világ hétköznapjaiból. Nem vendégház a szó megszokott értelmében, hanem rejtekhely. A természet nyugalmát és szépségét keresők rejtekhelye a Bakonyban. Vendégházunk apartmanként és szobánként is igénybe vehető, összesen 3 szoba található.

Vendégházunkban egyszerre maximum 8-10 főt tudunk fogadni, így ideális kisebb családi vagy baráti összejövetelek helyszínéül is. Baba-barát szálláshely! Vendégeink elhelyezését egy kétágyas szobában, egy négyágyas szobában, melyben az egyik ágy emeletes, és egy 2+1 pótágyas szobában tudjuk biztosítani, mind a 3 szoba ágyneművel ellátva. Az erdőbe nyúló hatalmas kertben félig fedett szalonnázó, grill- és bográcsozási lehetőség; hinta, homokozó, nagy füves terület. A kertben és a teraszon kerti bútorok állnak a pihenni vágyó vendégeink rendelkezésére.

Nálunk már SZÉP kártyával is fizethet!

Jöjjön el kedvesével, családjával, barátaival, munkatársaival, és mi azon leszünk, hogy legközelebb is visszatérjen hozzánk!