Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Pékház Apartman

Szálláshely

A Bakony hegység szívében, egy gyönyörű völgykatlanban helyezkedik el Bakonybél. A falut Zirc és Pápa városa felől kanyargós, változatos látványt nyújtó úton érhetjük el. Az erdők borította hegyek ölelésében folydogál a Gerence-patak, amely többek között kiváló túrázási lehetőséget kínál. 
A 2012-ben megnyílt Pannon Csillagda 800 m2 látogató központjának főbb elemei: csillagászati távcsőpark, digitális planetárium, valamint csillagászati és űrkutatás történeti kiállítások.

Az apartmanok két külön bejáratú épületben találhatóak, melyek 2db kétágyas, illetve 1 db négyágyas szobát foglalnak magukba. Ezekben franciaágy + ülőgarnitúra, saját tusoló, wc található, és 8 személynek (családnak) nyújtanak kényelmes elhelyezést. 4 év (1fő) alatti gyermeknek a szállás ingyenes. 
Az egyik kétágyas, és a négyágyas szoba egy épületben, közös fürdővel, maximum hat fő befogadására képes.

Ingyenes WIFI szolgáltatás.A szobákhoz saját hűtők, és jól felszerelt konyhák tartoznak, önálló főzési lehetőséggel. A jelzett utakon túrázás, kirándulás, kerékpározás lehetséges; illetve időszakosan lehetőség van szervezett túrákon részt venni. A környéken múzeumok, várak, kilátók, tanösvények, szánkó és sípálya, horgásztó, lovarda és termálfürdőzési lehetőség található. 
Jöjjön el kedvesével, családjával, barátaival, munkatársaival, és mi azon leszünk, hogy legközelebb is visszatérjen hozzánk!

Az árak aszerint változnak, hogy mennyi fő, mennyi éjszakára érkezik. Kérem a szállásigényét ajánlatkérőben tegye, hogy személyre szabott árat tudjunk megadni.