Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Csolnoky Ferenc Kórház közleménye

Közszolgálati hír

Hivatkozás

Cím

"kizárólag a sürgős, tartós egészségkárosodás veszélyét jelentő esetek ellátása történik"

Közlemény

2020. március 16-tól a Csolnoky Ferenc Kórházban – minden betegellátó telephelyét beleértve - az elektív ellátások (fekvő, egynapos, ambuláns, járó-beteg szakellátás) a jelenlegi Magyarországon is fennálló járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel halasztásra kerülnek.

A járó-beteg ellátás vonatkozásában kizárólag a sürgős, tartós egészségkárosodás veszélyét jelentő esetek ellátása történik, ezért minden egyéb járó-beteg ellátás a kihirdetett veszélyhelyzet végéig felfüggesztésre kerül. (pl. fizikoterápia, gyógytorna.)

Szüneteltetésre kerülnek a szűrések, a kontroll vizsgálatok, a szájsebészeti ellátás, az elektív kivizsgálások, a gondozás, mely alól kivételt képez az állapotromlás és az orvosi beavatkozás szüksége (pl. varratszedés, kötözés, gipszeltávolítás, terhes-gondozás).

Kérjük betegeinket, akik kontrollvizsgálat céljából, vagy szakorvosi javaslat lejárta miatt keresnék fel rendeléseinek, halasszák el látogatásukat, tekintettel arra, hogy a kihirdetett veszélyhelyzethez kapcsolódóan módosított 32/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet módosítása alapján emelt és kiemelt támogatással rendelhető gyógyszerekre és gyógyászati segédeszközökre kiállított szakorvosi javaslatok érvényesek maradnak a veszélyhelyzet időtartama alatt, valamint a veszélyhelyzet megszűnését követően 90 napig.

A személyes leletkiadás intézményünkben szünetel, azok elérhetők az EESZT felületen.

Az előjegyzett betegek kiértesítésre kerülnek, azonban kérjük a Tisztelt lakosságot, hogy jelen intézkedés végrehajtásában segítse az egészségügyi dolgozók munkáját.

Az időponttal rendelkező betegeink a későbbiekben, a járványügyi veszélyhelyzet megszűnésével új időpontot kapnak.

Valamennyi akut, sürgősségi ellátást igénylő esetben a kórház sürgősségi osztályát kell felkeresni. Koronavírus gyanúval érkező beteget, a kivizsgálások idejére elkülönítjük.

A járványügyi helyzettel kapcsolatban minden információt megtalálnak az érdeklődők az Operatív Törzs által üzemeltetett honlapon. koronavirus.gov.hu

Veszprém, 2020. március 16.

Csolnoky Ferenc Kórház Vezetősége