Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Felhívás Bursa Hungarica pályázatra

Közszolgálati hír

A pályázatot Bakonybél Önkormányzatához 2023. november 3-ig lehet benyújtani.

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőfokú tanulmányainak támogatása. A program keretében olyan szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatásban résztvevő hallgatóknak folyósítható az ösztöndíj, akik a települési önkormányzat illetékességi területén lakóhellyel rendelkeznek, felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali tagozatos) képzésben vesznek részt. A többszintű támogatási rendszer pénzügyi fedezetéül három forrás szolgál: a települési önkormányzati, a megyei önkormányzati, valamint  — az Emberi Erőforrások Minisztériuma finanszírozásával — a felsőoktatási intézményi költségvetésben megjelenő elkülönített forrás. A támogatás a 2023/2024. tanév második és a 2024/2025. tanév első félévére vonatkozik. A felhívás kódja: BURSA-2024.-A

A pályázat benyújtásához szükséges információk elérhetők https://emet.gov.hu/bursa-2024-a- felhivas-palyazok-reszere / oldalon.

A pályázatot Bakonybél Önkormányzatához 2023. november 3-ig lehet benyújtani.