Nincs megjeleníthető tartalom

A böngészési élmény fokozása, valamint a forgalom elemzése érdekében sütiket (cookie) használunk.
A tájékoztatót ide kattintva elérheti: Adatkezelési tájékoztató

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Felhívás veszélyes fák kitermelése

Közszolgálati hír

Cím

A Veszprém Megyei Kormányhivatal engedélyével zajló beavatkozás kizárólag a közúti közlekedésre veszélyt jelentő fákat érinti.

Tájékoztatjuk, hogy hosszas egyeztetések és előkészítő munka után az elkövetkezendő hetekben megkezdődik a balesetveszélyes fák kitermelése az Ugod-Huszárokelőpuszta és Odvaskő Hotel közötti útszakaszon.

 

A korábbi időszakban előfordult fa dőlések, balesetek okán indult vizsgálatok, terepi bejárások alkalmával a szakemberek a munkák mielőbbi megkezdését javasolták. A helyszín adottságai miatt a munkálatok részben időszakos forgalmi korlátozással járhatnak, ezért kérjük a közúton közlekedők türelmét.

A várhatóan 2022.október 19-én, szerdán kezdődő munkák előreláthatólag, 3-4 hetet vesznek igénybe.

 

Az egészségügyileg meggyengült, csúcsszáraz vagy száradófélben lévő, balesetveszélyesnek minősített faegyedeket a fakitermelési folyamat során az arra megfelelő szakképesítéssel rendelkező fakitermelő szakemberek kidöntik és felkészítik. Egészséges fák esetében a forgalmat zavaró ágak levágása kerül elvégzésre. A Veszprém Megyei Kormányhivatal engedélyével zajló beavatkozás kizárólag a közúti közlekedésre veszélyt jelentő fákat érinti.

 

Köszönjük a közúti közlekedők megértését és türelmét!