Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Magyar Falu Program - Bakony

Populáris hír

Cím

Az előző hét margójára

„Magyar Falu Program – Bakony” címmel jelentette meg,  Szentkirályi Alexandra /hazai kommunikációért felelős kormánybiztos/, közösségi oldalán.  

Írt pár sort a 2020. 06. 08-án tett Gyopáros Alpár Kormánybiztos és Kovács Zoltán képviselő úrral tett látogatásával kapcsolatban, illetve kis videót is közzétett.

Poszt idézve:

A Magyar Falu Programot 2018-ban hirdette meg a Kormány annak érdekében, hogy erősítse a falvak népességmegtartó erejét, segítse a helyi közösségeket és kényelmesebbé tegye a vidéki életet.

A végrehajtás 2019-ben kezdődött és a helyi életminőség javítását célzó pályázati alprogram mellett hozzátartozik a falusi CSOK is, valamint az az útfelújítási program, amelynek keretében 800 kilométernyi alacsonyabb rendű útszakasz újulhat meg 2019-2020-ban.

Új orvosi eszközök, megszépült óvodaudvar, felújított utak – ilyen, a Magyar Falu Programban megvalósult beruházásokat láttunk Veszprém megyében, ahol Pápateszért, Nagygyimótot és Bakonybélt látogattuk meg Gyopáros Alpár kormánybiztos úrral. Reméljük, hogy mindezek segítik majd, hogy minél többen gondolják úgy, hogy érdemes ezekben a falvakban maradni vagy esetleg ideköltözni.”

 

A videó itt érhető el: https://www.facebook.com/alexandraszentkiralyi.gov/videos/940402636406452/