Nincs megjeleníthető tartalom

A böngészési élmény fokozása, valamint a forgalom elemzése érdekében sütiket (cookie) használunk.
A tájékoztatót ide kattintva elérheti: Adatkezelési tájékoztató

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Adófelhívás – tartozások rendezésére

Cím

Az év végéhez közeledve jelentős a hátralék...

Tisztelt Bakonybéli Lakosok!

 

Mint tudják, fontos számunkra a társadalmi szerepvállalás, valamint szívügyünk a szociális támogatás minden olyan lakos számára, akiknek erre szüksége van. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan településként tartják számon falunkat, ahol a segítségnyújtás elsődleges, nem hagyunk magára senkit.

Ehhez a rendezett anyagi háttér elengedhetetlen feltétel! A megfelelő mennyiségű anyagi forrás teszi lehetővé a szociális juttatások minél szélesebb körű felhasználását, valamint az egyéb mindenkit érintő rendezvények lebonyolítását.

Az év végéhez közeledve az adónemek elszámolása során azonban jelentős hátralékot tártunk fel.

Ez azt jelenti, hogy számos  vállalkozás, egyéni vállalkozó, magánszemély még mindig tartozik az előírt adó(k) befizetésével.  Ezek végrehajtásként történő behajtását megelőzendő egy „ Fizetési Felhívást „ küldtünk ki minden érintett hátralékos adózónak.

Arra kérem a lakosságot, hogy a falu életét, fejlődését szem előtt tartva rendezzék tartozásukat, mellyel  rendezvényeink, szociális juttatásaink anyagi hátterét zavartalanul biztosítani tudjuk.

Amennyiben változás állt be pl. elköltözött / eladta gépjárművét, ingatlanát / megszüntette vállalkozását vagy egyéb változás történt és még nem jelezte Önkormányzatunk felé, kérem december 15.-ig tegye meg!

Tájékoztatásul közöljük, hogy a Közös Hivatal 2020. év eleji ellenőrzési tervében szerepel  - még az adóívek megküldése előtt -  egy helyszíni szemlével egybekötött átfogó felülvizsgálat, melyben felméri és ellenőrzi az adókötelezettség alá tartozó ingatlanokat, vállalkozásokat és a szálláshely szolgáltatókat!

Kérjük a lakosság szíves közreműködését és segítségét munkánk elvégzéséhez.

Adóügyi osztály