Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Új munkatársakat keres a büntetés-végrehajtás!

Közszolgálati hír

E-mail

Hivatkozás

Több munkahelyre, Fejér és Veszprém megyében is...

A büntetés-végrehajtási szervezet dolgozói egy rendvédelmi szerv hivatásos állományú tagjai, ezért mind a kiválasztásukra, mind a szolgálatellátásukra különleges, az átlagosnál szigorúbb szabályok vonatkoznak. A felvételi eljárás során alkalmasnak bizonyulók akár a 6 hónapos képzést követően megkezdhetik a szolgálatellátást.

A hivatásos állománytagok döntő többségét képező felügyelőkkel szemben támasztott főbb szakmai elvárások a külső és belső objektumvédelem mellett, hogy a fogvatartottak szakszerű őrzésével, felügyeletével, ellenőrzésével, előállításával és foglalkoztatásával biztosítsák az intézet biztonságos és törvényes működését, egyben tevékenységükkel elősegítsék a fogvatartottak reintegrációját, a társadalomba való visszailleszkedést.

A legfontosabb feltételek, amelyeknek minden jelentkezőnek meg kell felelnie:

  • magyar állampolgárság és állandó belföldi lakhely
  • betöltött 18. életév
  • középfokú végzettség
  • büntetlen előélet
  • egészségi, pszichikai és fizikai alkalmasság.

A pályázóknak egy közel hathónapos tanfolyamon kell részt venniük. A hétfőtől-péntekig tartó bentlakásos képzésre a büntetés-végrehajtás térítésmentes szállást és kedvezményes étkezést biztosít.

A büntetés-végrehajtásban dolgozók kiemelt juttatásokra számíthatnak. A kezdő fizetés tiszthelyettesek esetén minimum havi 228 ezer forint, tiszteknél pedig minimum havi 330 ezer forint, amit évi 200 ezer cafetéria egészít ki. Emellett ruházati és lakhatási költségtérítés, mobilflotta-használat, kedvezményes üdülési lehetőség és adott esetben szociális támogatás is jár. A hivatásos állomány számára a börtön stabil, kiszámítható, hosszútávra tervezhető munkahelyet teremt, melyhez képzési és előmeneteli lehetőségek társulnak.

Az önéletrajzokat a [email protected] e-mail címre vagy a 1054 Budapest, Steindl Imre utca 8. címre várjuk.

További információt hétköznapokon a 06-1/301-8396-os telefonszámon 08.00-11.00 és 13.00-16.00 óra között adunk.