Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

FELHÍVÁS

Közszolgálati hír

Cím

FELHÍVÁS ÖNKÉNTES MUNKÁRA

A Szent Mauriciusz Monostor Millenniumi Felújítási Projekt részeként a régi, romos Kaszinó helyén az egyházközség új Közösségi Házát tervezzük felépíteni. A Kormánytól kapott támogatást teljesen az új ház építésére kívánjuk fordítani. Ezért a Kaszinó bontását, a kinyert építőanyag és bontási törmelék elszállítását helyi vállalkozó segítségével és a plébánia önkénteseinek munkájával tervezzük elvégezni.

Mint egyházközségünk tagját, s a leendő Közösségi Ház egyik használóját, arra kérjük, hogy – lehetőségeihez mérten – vegyen részt önkéntes munkával a Kaszinó épület lebontásában!

Terveink szerint a bontási munkák 2018. június 4 – július 10-ig fognak tartani. A megjelölt időszakasz hétköznapjain lesz munka. Kérem, hogy a plébániai irodába eljuttatott levélben vagy a [email protected] címre elküldött email levéllel jelezze, hogy részt venne-e a kért önkéntes munkában. Kérjük, írja meg hány munkaórát és milyen napokon tud segíteni. Továbbá kérjük, hogy az időben történő értesítés érdekében adja meg telefonszámát és/vagy email címét! Ezek diszkrét kezelését garantáljuk. Szeretettel várjuk jelentkezését!

Jjúmius 9-én megkezdtük a romos kaszinóépület bontását. A Szent Gellért tér Kaszinó előtti szakasza építési terület lett, ezért - Polgármester úr engedélyével - lezártuk a gépkocsiforgalom elől. A tér Szent-kút felől eső részére a Petőfi utcáról lehet autóval behajtani, gyalog biztonságosan át lehet haladni a kordonnal kijelölt járdán a Szent-kút irányába.

A bontás nagy baleseti kockázattal járó vagy munkagépeket igénylő szakmunkáit (tetőbontás, falak bedöntése) helyi vállalkozók végzik el. A többi feladatot az egyházközség tagjai és más önkéntesek társadalmi munkában.

A múlt héten Juhász Péter és Supán István lebontották a Kaszinó 2 nagy cserépkályháját, köszönjük munkájukat, a kályhákat eladásra meghirdettük, a befolyó összeget az egyházközség a közösségi Ház építésére fordítja. Tegnap megtörtént a nyílászárók kibontása és elszállítása, megkezdődött a tető bontása. Köszönjük: Supán István, Petrovics Imre, Taródi István és Lolé Attila egész napos, eredményes munkáját.

Várjuk további önkéntesek jelentkezését!