Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Polgármesteri beszámoló

Közszolgálati hír

A januári egyeztet megbeszélések után február elején a Zirci Járás polgármesterei döntöttek a háziorvosi szolgálatot ellátó orvosok béremeléséről....

A januári egyeztet megbeszélések után február elején a Zirci Járás polgármesterei döntöttek a háziorvosi szolgálatot ellátó orvosok béremeléséről. A február 7-i ülésen pedig elfogadtuk a járási társulás költségvetését.
A képvisel -testület egy héttel később tárgyalta meg és fogadta el a Közös Hivatal, a Bakonybéli Önkormányzat és az óvoda 2018. évi költségvetését. Az el írt kötelez béremeléshez nem kaptunk költségvetési kiegészítést, saját erőből kell megoldanunk. Ennek ellenére dolgozóink bérét az el írtnál magasabb összeggel emeltük annak érdekében, hogy a jó szakembereinket megtartsuk.
Intézményeink összességében biztonságos pénzügyi fedezet mellett végezhetik munkájukat.
A képviselő-testület döntött a Virágosító Civilcsoport beterjesztésének támogatásáról, a „Gondozott – virágos porta” mozgalom meghirdetéséről.
A HungaroControl Zrt. még 6 db jó minőségű használt számítógépet ajándékozott a falunak, amelyeket közösségi tereinkben fogunk elhelyezni.
A Timpanon Kft. gondozásában elkészült Bakonybél Településarculati Kézikönyve, amelynek célja, hogy a helyi lakosság, a betelepülők és a döntéshozók számára tájékoztatást adjon a község építészeti arculatáról, természeti értékeiről, az épített környezettel kapcsolatos elvárásokról. A kézikönyv megtekinthet Bakonybél honlapján. A témában március 5-én lakossági fórumot tartunk.
Márkus Zoltán polgármester

A kép illusztráció!