Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Jó hangulatú volt a Nyármarasztaló

Populáris hír

A programot kezdettől a Guzmics Izidor Kulturális és Idegenforgalmi Egyesület rendezi. A vendégeket érkezéskor pogácsával, pálinkával kínálták.

A programot kezdettől a Guzmics Izidor Kulturális és Idegenforgalmi Egyesület rendezi. A vendégeket érkezéskor pogácsával, pálinkával kínálták. – Az idei a tizedik Nyármarasztaló, mely egy baráti összejövetel. Résztvevői a falu lakói, a helyi nyugdíjasklub tagjai, mindig jelen vannak a szállásadók, és az itt nyaralók, akik közül többen visszatérő vendégeink. A rendezvénynek vannak immár hagyományos elemei, a harmonikaszó, a zene, a közös nótázás, a későesti csillagászati bemutató és falunéző Dorbi-vonatozás – e két utóbbi a vihar miatt most elmaradt – a kínálás, a hangulatjavító házi pálinka, fröccs, gyermekeknek málnaszörp, mondta Bakonyvári Andor egyesületi elnök. Az est zsíroskenyér- és pogácsapartival indult, közben a résztvevőket Attila, a harmonikás szórakoztatta. A hangulatot Tóth Tünde énekes műsora fokozta, vele együtt énekeltek, táncoltak kicsik és nagyok egyaránt. -részletek a veol.hu cikkéből, szerző: Müller Anikó Hanga

Tovább a teljes cikkhez, katt IDE!