Nincs megjeleníthető tartalom

A böngészési élmény fokozása, valamint a forgalom elemzése érdekében sütiket (cookie) használunk.
A tájékoztatót ide kattintva elérheti: Adatkezelési tájékoztató

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Kerékpár-regisztráció Bakonybélben

Hatósági hír

Cím

A Veszprémi Rendőrkapitányság Biztonságban a Bakonyban elnevezésű programja keretében 2017. május 20-án 8.30 órától 14.30 óráig Bakonybélben a sportpályánál a Kelly’s Bakonyerdő Maraton kerékpárverseny rendezőjével együttműködve kerékpárokat regisztrál a bikesafe.hu adatbázisába.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Biztonságban a Bakonyban elnevezésű programja keretében
2017. május 20-án 8.30 órától 14.30 óráig Bakonybélben a sportpályánál
a Kelly’s Bakonyerdő Maraton kerékpárverseny rendezőjével együttműködve kerékpárokat regisztrál a bikesafe.hu adatbázisába. A szolgáltatást a verseny résztvevői és a helyi lakosság egyaránt igénybe veheti, sőt azok a kerékpáros turisták is, akik ebben az időszakban a településen áthaladnak, vagy ott huzamosabb ideig tartózkodnak.

A kerékpár-regisztráció, mint szolgáltatás célja, hogy a kerékpár-tulajdonosok a birtokukban levő kerékpárok adatait, fotóit és dokumentumait olyan biztonságos adatbázisban tárolhassák, melyben azonosíthatók és a hatóságok számára hozzáférhetők. Lopás esetén az adatbázisban tárolt adatok tartalmának megfelelően a tulajdonos feljelentést tehet segítve és gyorsítva a nyomozást és a lopott kerékpár megtalálását, illetve megtalálás esetén a tulajdonos azonosítását és a lopott kerékpár visszaszolgáltatását.

A regisztrációhoz a kerékpárt, a tulajdonos személyi igazolványát és amennyiben rendelkezésre áll a vásárlást igazoló bizonylatot (számlát) szükséges elhozni.

Veszprémi Rendőrkapitányság

Bélyegképünk illusztráció!