Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Guzmics Izidor Kulturális és Idegenforgalmi Egyesület

Egyesület

1% BAKONYBÉLÉRT, A KÖZÖSSÉGÉRT ÉS A VENDÉGEKÉRT!
 


Kedves Olvasó!

A segítségedet kérem a Guzmics Izidor Kulturális és Idegenforgalmi Egyesület elképzeléseinek megvalósításához, mely egyesület 2009-ben egyesítette erőit a Bakonybéli Szállásadók Baráti körével.

Fő tevékenységeink:
- Éves szinten 8 nagyobb rendezvény lebonyolítása
- A turistautak karbantartása, felújítása
- Új sétálóutak kialakítása
- Információs táblák kihelyezése
- Honlap üzemeltetése
- Pályázatok írása

Rendezvényeink nem titkolt célja elsősorban a vendégszerzés és a vendégek megtartása. Ugyanakkor rendezvényeink nagy részén örömünkre a bakonybéliek és a bakonybéli gyerekek is részt vesznek.
Példaértékű összefogással valósul meg a gyereknap, ahol a tantestület, önkormányzat, szülői munkaközösség, önkéntes tűzoltók, szállásadók közreműködésével, gazdag programmal, légvárral, csokival, üdítővel, lángossal, ingyenes sétavonatozással, hintózással várjuk a gyerekeket immár negyedik alkalommal. 
Az ovisok és iskolások gyereknapi kirándulását is ingyenes sétavonatozással támogatjuk.

Sikeres programunk a Sárkányos nap, a Faünnep, a Medvehagymás nap, a Nyármarasztaló, a Tökös Délután, a Gerence-parti Pityóka Party, a Mindenki karácsonya. 2010-ben Fanyűvő Országos Bajnokságot, az Erős Emberek Versenyét hoztuk Bakonybélbe, mely verseny megszervezése 2011-ben is folyamatban van.
Rendezvényeink ingyenesek.
Folyamatosan szervezünk helyi kézművesekre építve játszóházakat, foglalkozásokat.
2009-ben elindítottuk a nyugdíjas klubot, melynek programjait (kirándulásokat, előadásokat, összejöveteleket) szintén a bakonybéliek élvezhetik.


Amennyiben egyetért elképzeléseinkkel, és segíteni szeretné megvalósulásukat, kérem, hogy adója 1%-ával támogasson bennünket!
ADÓSZÁM: 18929311-1-19

Köszönettel:
Bakonyvári Andor
egyesületi elnök