Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Bakonybél Község Önkormányzata Köszönti Önt

Kilátás a Köves-hegyről

A Csúcs-hegy alatt

1000 éves Bakonybél

Bakonybél

1018-2018
Ezer éve!

Rólunk írták

Apartman Bernát

Szálláshely

Az Apartman Bernát a Bakony szívében, gyönyörű környezetben, erdőktől övezett Bakonybélben található. 

Házunk 150 m2-es alapterületével, 5 méteres belmagasságával, padlófűtésével és galériás kialakítással egyedülálló Bakonybélben és környékén. 

Nagyobb családoknak, baráti társaságoknak lett igényesen, komfortosan kialakítva, gyermekbarát apartmanként. A gyermekszoba falait mesefigurák díszítik. Kérésre tudunk biztosítani etetőszéket, fürdetőkádat, kiságyat, játszószőnyeget. 

Párok, kisebb-nagyobb társaságok esetén, tudunk még biztosítani több férőhelyet vendégházainkban is (Park Vendégház, Fenyves Vendégház, Bakonyi Kemencésház).

Az Apartman Bernát és a Fenyves vendégház egy telken helyezkedik el, így akár 20 főt is tudunk fogadni a két házban.

Elhelyezés:

A házban 3 szoba található, melyek keleti fekvésűek, így a vendégeinket a felkelő nap sugarai ébresztik. A szobák parkosított kertre nézőek. 

Két szoba franciaágyas és még egy ágyat helyeztünk el, így 3 főre ágyazható. A harmadik szoba a gyerekek részére lett kialakítva, mely szintén 3 főre ágyazható szimpla ágyak elhelyezésével. 

A szobákhoz egy fürdőszoba tartozik, amelyben sarokkád, tusoló, WC, mosdó található. Tágas nappali, teljesen felszerelt konyha nagy étkezővel. Igény szerint a nappaliban több pótágyat tudunk elhelyezni kényelmesen.

Ellátás:

Az étkezés önellátással oldható meg a teljesen felszerelt konyhában. A közelben több étterem is a vendégek rendelkezésére áll.

Szolgáltatások:

Családi kedvezmény, felszerelt konyha, grillezőhely, játszótér, gyermekjátszó, kerékpározás, kerékpárkölcsönzés, nemdohányzó szobák, saját kert, Wi-Fi internet hozzáférés, zárt parkoló, családbarát, bababarát, mozgássérültek részére megközelíthető, SZÉP kártya elfogadás.
Önálló kulcsos apartmanház, padlófűtés, gyerekszoba, kérésre kiságyat, fürdetőkádat és etetőszéket tudunk biztosítani, TV a nappaliban, sarokkádas-tusolós fürdőszoba, grill és bográcsozási lehetőség.

Megközelíthetőség:

A település megközelíthető Veszprém felől a Zirc - Pénzesgyőr - Somhegy, vagy Pápa felől a Nagygyimót - Béb - Bakonykoppány útvonalon.

Árakról tájékozódjon a fenti elérhetőségeken.
A ház legkevesebb két éjszakára foglalható, hosszú ünnepi hétvégét csak a teljes időtartamra adjuk ki.
Érkezés napján a házat 14 órától lehet elfoglalni, távozáskor 10 óráig kell elhagyni.
Az érkezés és távozás időpontjától külön megbeszéléssel abban az esetben eltérhetünk, ha az előző vagy következő vendég időpontjával az összeegyeztethető.